URSCHEL

Vágó-, szeletelő- és kockázógépek

URSCHEL bemutatása

Az élelmiszeripari vágás vezető vállalataként az Urschel továbbra is élen jár a vágó-, szeletelő- és kockázógépek gyártásában és értékesítésében.

A fogyasztók napi szinten vásárolnak olyan termékeket, melyeket az Urschel aprító gépeivel készítettek – konzerveket, zöldségeket, fagyasztott és készételeket, friss kevert salátákat, csipszeket, állateledelt, szószokat, fűszereket, növényi tejeket, bébiételeket, növényi vajakat, apró gyümölcskockákat joghurtban, cukordrazsét fagylalton stb.
Minden hozzávalót méretre kell vágni ahhoz, hogy fogyasztási cikk készülhessen, és ez az Urschel sikerének záloga – együttműködni a feldolgozókkal különböző kihívásokkal szembenézve és támogatni őket jobbnál jobb termékek megalkotásában.

A hatékonyság növelése, energiatakarékos berendezések, precízebb vágások, új vágásformák kialakítása – ez csak néhány példa arra, hogyan tudja az Urschel kielégíteni ennek a dinamikusan fejlődő iparágnak az igényeit. A több mint 100 éves történelme alatt az Urschel folyamatos kutatásra és fejlesztésre alapozva alkotta meg a leginnovatívabb vágási módszereket a legjobb gyártási technikákkal, és ezért tartotta meg a vállalat a nevében a „Laboratórium” szót.

A vállalat hosszú története William E. Urschel-el kezdődött, egy tehetséges feltalálóval, akinek leszármazottai négy generáción keresztül kiválóságra törekedve vezették a vállalkozást egészen 2016-ig, amikor a vállalat 100%ban alkalmazotti tulajdonba került.

Innovatív vágási módszerek

A több mint 100 éves történelme alatt az Urschel folyamatos kutatásra és fejlesztésre alapozva alkotta meg a leginnovatívabb vágási módszereket a legjobb gyártási technikákkal, és ezért tartotta meg a vállalat a nevében a „Laboratórium” szót.

Innovatív vágási módszerek

A több mint 100 éves történelme alatt az Urschel folyamatos kutatásra és fejlesztésre alapozva alkotta meg a leginnovatívabb vágási módszereket a legjobb gyártási technikákkal, és ezért tartotta meg a vállalat a nevében a „Laboratórium” szót.

Terméklista

Urschel - Comitrol

COMITROL FELDOLGOZÓ

Több, mint egy örlő: aprítékot, pasztát, krémet és akár szójatejet is tud készíteni.

Urschel - DiversaCut 2110A kockázó

DIVERSACUT KOCKÁZÓ

A DiversaCut 2110A kockázó kockáz, szeletel, csíkoz, granulál és szaggat mindezt nagy gyártási kapacitásnál.

Urschel - Sprint 2 kockázó

SPRINT 2 KOCKÁZÓ

Nagy teljesítményű élelmiszer kockázó, csíkozó, szeletelő.

Urschel - Ipari sajtreszelő

IPARI SAJTRESZELŐ

Nagy kapacitású sajt aprító / szeletelő / reszelő.

Nagy termékek, nagy teljesítményű vágója/aprítója

TRANSLICER VÁGÓ

Nagy termékek, nagy teljesítményű vágója / aprítója.

Urschel - E TranSlicer vágó

E TRANSLICER VÁGÓ

Precíziós szeletelés maximális sokoldalúsággal, Hosszúkás termékek szeletelésére specializálva.

Ingyenes konzultáció