SKILLED GROUP

Integrált anyagmozgatási megoldások

SKILLED GROUP bemutatása

Gyártósor végi és logisztikai standard robotizált megoldások

A Skilled Group az integrált anyagmozgatási megoldások vezető beszállítója és gyártója. Termékek széles skálájával foglalkoznak, így élelmiszerekkel, italokkal, egyéb fogyasztási cikkekkel, gyógyszerekkel és abroncsokkal. Üzletágai révén a Skilled Group a szállító- és palettázó berendezéseken és önjáró targoncákon túl ellátja megoldásai installációját, szervizelését, az alkatrészellátást és a dolgozók betanítását.

A Skilled Groupnak 45 éves történelme során sok céggel volt szerencséje együttműködni, Fortune 500 vállalatoktól családi vállalkozásokig. A közös nevező mindig a magas és megbízható technológiát képviselő, ám rugalmas standardizált megoldások voltak.

A Skilled Group központja az olaszországi Schioban van, de van irodájuk az Egyesült Államokban és Európa más részein is.

Főbb ágazatok: élelmiszer, ital, raktár és logisztika, papír és szövet, dohány, vegyipar, műanyagok és abroncsok

Szállító- és palettázó berendezések, önjáró targoncák

Üzletágai révén a Skilled Group a szállító- és palettázó berendezéseken és önjáró targoncákon túl ellátja megoldásai installációját, szervizelését, az alkatrészellátást és a dolgozók betanítását.

Terméklista

Önjáró járművek

Skilled-ATL_small

ATL

Az ATL jelentése „Automatic Truck Loading”, vagyis automatikus teherautó berakodás. Ez alatt teherautók és trélerek megrakodását értjük különféle típusú önjáró géppel.

Skilled_LGV

LGV

A Skilled LGV (Laser Guided Vehicle)-je egy automatizált targonca, ami a palettázási rendszereinkkel kombinálva teljes körűen automatizálja a gyártósor végét.

Skilled-RGV_small

RGV

A Skilled RGV a földön fekvő sínek mentén közlekedik, kizárólag egyenes irányban haladva. A Skilled palettázási rendszerével integrálva teljeskörű automatizálást biztosít a gyártósor végén.

Szalagrendszerek

Skilled szalagrendszer_elsődleges csomagolás

ELSŐDLEGES CSOMAGOLÁS

Teljeskörű szállítórendszerek tasakokhoz, konzervekhez, üvegekhez, palackokhoz, dobozokhoz és tálcás termékekhez.

Skilled szalagrendszer_másodlagos csomagolás

MÁSODLAGOS CSOMAGOLÁS

Teljeskörű szállítórendszerek kartonokhoz, zsugorfóliázott vagy egyéb csomagokhoz.

Skilled szalagrendszer_harmadlagos csomagolás

HARMADLAGOS CSOMAGOLÁS

Teljeskörű palettakezelő sorok.

Palettázó robotok

Skilled_Palettázó robotok_Robotkarok

ROBOTKAROK

A robotkarok típusai az egyszerű, kétcsuklós kartól a több mint 10 csuklós komplex rendszerekig terjednek. Sokféle meghajtással működnek, így elektromotorokkal is.

Skilled_Palettázó robotok_Gantry

GANTRY

A Gantry robot egy vagy több manipulátorból áll, melyek egy horizontális mozgást lehetővé tevő magas vázra vannak ráerősítve. Előnye, hogy nagy munkaterületet tud kezelni megfelelő pontossággal.

Ishida szivárgás ellenőrző_seal tester for trays

SCARA

A SCARA egy elektromechanikus, merevvázas oszloprobot 4 tengellyel, melynek munkaterülete 360°-os. A fogófejek széles skálája révén bármilyen termékkel megbirkózik.

Szoftver és irányítás

Skilled_szoftver

SZOFTVER ÉS KONTROLLER

A Skilled szoftver segítségével az ügyfeleink maguk is alkothatnak új kötésmintákat, 3Ds grafikákkal modellezve.
A Skilled kontroller a színes képernyős kezelőfelületével egy teljeskörű automatizációs központ, ami képes egy robotizált egység minden aspektusát koordinálni.

Ingyenes konzultáció