INSORT

Forradalmian új technológia – Minőségellenörzés Ausztria

INSORT bemutatása

KÉMIAI KÉPKÉP TECHNOLÓGIA – CIT®

Kezdetben az emberi szemet, majd az optikai válogatási technológiákat, mint például a fekete-fehér kamerákat, színes kamerákat, lézerrendszereket és röntgensugarakat használtuk, a Chemical Imaging Technology (CIT®) most új szabványokat állít fel az élelmiszerek optikai válogatására és megfigyelésére. . A teljes spektrumú valós idejű elemzés láthatóvá teszi a láthatatlant. Az élelmiszerek kémiai összetételén alapuló folyamatirányítás és válogatás soha nem látott teljesítményt nyújt.

Kémiai értelemben az infravörös sugárzást kovalens molekuláris kötések stimulálására használják (többnyire) szerves vegyületekben. Ez felhangokat és kombinációs sávokat hoz létre a molekulák alapvető rezgéseiben, amelyek azután mérhetők. A NIR spektroszkópia ezért szinte ideális érintésmentes eljárás a szerves kötések azonosítására élelmiszerek széles körében. A technológiát hiperspektrális képalkotássá fejlesztették tovább. Ez a kifejezés a nagy felbontású képspektroszkópiára vonatkozik, amely általában kiterjeszti a hagyományos spektrométerek által szolgáltatott 2D-s információkat egy harmadik dimenzióra egy speciális rendszer segítségével. A technológia által szolgáltatott információ egy nagyságrenddel részletesebb, mint például az egysoros optikai kameráké, ezért sokkal szelektívebb eredményeket ad, mint a jelenleg piacon lévő technológiák. Az adatfeldolgozás sebességének fejlődése és a megfizethető hardver, amely képes kezelni a hatalmas mennyiségű adatot, mára kereskedelmi alkalmazásokat nyit meg az élelmiszerek megfigyelésére és válogatására. Az idegen testek, vagy szabad szemmel teljesen láthatatlan hibák tisztán az élelmiszer kémiai összetétele alapján észlelhetők és eltávolíthatók a termékáramból.

ALKALMAZÁSOK

Burgonya, dió, szárított, friss és fagyasztott gyümölcs és zöldség, gabona, hús és még sok más termék esetén használható az Insort CIT. A CIT® lehetővé teszi számunkra, hogy eddig elérhetetlen színvonalú észlelést biztosítson a hibák és mindenféle idegen test esetében. Bármilyen kihívásra készen állunk, és szívesen beszélünk az Ön igényeiről.

Egy pár péda a teljesség igénye nélkül, hogy mit vizsgál az Insort technológia:

  • Krumpli
  • Dió
  • Baromfihús
  • Friss gyümölcs
  • Szárított gyümölcs
  • Feldolgozott gyümölcs és zöldség
  • Gabona és olajos magok
  • Cukrászáru
  • Állateledel és egyebek

Ingyenes konzultáció