Sajt fagyasztás
Az élelmiszer-biztonság kulcsfontosságú a sajt- és tejipar feldolgozói számára. Az élelmiszeripar legszigorúbb élelmiszer-biztonsági követelményeivel rendelkező tejfeldolgozók világszerte bíznak az OctoFrost berendezésekben, hogy felülmúlják ezeket a követelményeket.
Specifikáció
IQF technológia sajtokhoz
Az Octofrost IQF technológiát a processzorok igényeinek és prioritásainak szem előtt tartásával fejlesztették ki:
- Állítható légáramlás a gyengéd és gyors kéregfagyasztáshoz, amely hatékony termékleválasztást, csomó- vagy finomképződést és gyors termék kiszáradást eredményez.
- Cserélhető OctoFrost ágylemezek a gyors és egyszerű tisztításhoz a különböző termékszezonok között, és garantálják az élelmiszerbiztonságot.
- Könnyen tisztítható kialakítás a tejipar minden nemzetközi élelmiszerbiztonsági követelményének túlteljesítéséhez.
Ez csak néhány a legfontosabb előnyök közül, amelyeket az OctoFrost vásárlói élvezhetnek ebből az egyedülálló OctoFrost alagútfagyasztóból. Tudjon meg többet a fenti videóra kattintva.
Természetes megjelenés
A blansírozási hőmérséklet és idő teljes ellenőrzése az IF Blancherben fontos az érzékeny termékek, például a sajtok túlzott blansírozásának elkerülése érdekében. Az OctoFrost™ IF Chiller hatékony, 5°C alatti hűtésével az OctoFrost alagúthűtőben jó termékelválasztás érhető el. Az OctoFrost fagyasztóalagútban teljesen állítható légáramlás és az alaplemezek finom mozgása gondoskodik arról, hogy ne képződjenek szemcsék vagy ne sérüljenek meg a termékek.
Energiahatékonyság
Az IF Blancher és Chiller szívét képező esőzuhany és keresztáramú rendszerek a lehető leggyorsabb hőátadást segítik elő, míg a recirkulációs rendszer optimalizálja a vízfogyasztást. Az IQF alagútban minden OctoFrost ventilátorra felszerelt frekvenciaváltó jelentős energiamegtakarítást jelent. A ventilátor fordulatszámának csökkentésével a teljes energiamegtakarítás elérheti a 30%-ot is, miközben megőrzi a termék minőségét.
Magas hozam
A gyors és hatékony blansírozás és hűtés az OctoFrost Freezer egyedülálló aerodinamikájával együtt más technológiákkal összehasonlítva kevesebb hóképződést eredményez, ami minimális kiszáradást és nagyobb hozamot jelent a processzor számára.
Élelmiszerbiztonság
Minden OctoFrost berendezés könnyen tisztítható kialakítással rendelkezik az élelmiszerbiztonság érdekében. A blansírozó és hűtő minden alkatrésze, amely érintkezik a blansírozó és hűtővízzel, tisztítható a CIP (Cleaning-In-Place) segítségével. Az OctoFrost Freezing technológia szabadon álló teste, kötések hiánya és cserélhető alaplapjai még jobban hozzájárulnak az IQF tejfeldolgozók élelmiszerbiztonságához
Sajt fagyasztás
Sajt fagyasztás
Ingyenes konzultáció