SZŰRŐRENDSZER

Költséghatékony, alacsony profilú szűrők

Specifikáció

 

A Vortex pormentes garatszűrő rendszerek összegyűjtik a garatból kibocsátott porokat és a betöltési folyamat során visszatöltik az anyagáramba, kiküszöbölve az anyagveszteséget. Ezek a szűrőrendszerek költséghatékonyabbak, mint a szabadon álló porgyűjtő rendszer, ahol gyakran kiegészítő légcsatorna és leürítő légzsilip beszerelése, illetve valamilyen módon az anyag rendszerbe visszajuttatása szükséges. Ezeket a nagyon kompakt szűrőrendszereket szabványos térfogatú töltőgaratokkal együtt használják zárt, nyitott vagy kombinált rakodási alkalmazásokban. Egyedülálló, négyzet alakú kialakításuk alacsonyabb profilú és kompaktabb modellt tesz lehetővé.

 

Termék adatlap letöltése:
Vortex Loading Solutions

Pulse Jet rendszer

Az automatikus lüktető sűrített levegő fúvókás szűrőtisztító rendszer nagynyomású sűrített levegőt használ a szűrők tisztítására és a felhalmozódott anyagpor visszaszállítására a garatba és az edényzetbe.

Pulse Jet ciklikusság

A töltési folyamat során az lüktető sűrített levegő fúvóka rendszer ciklikusan szűrőről-szűrőre jár, eltávolítva a megrekedt port. Miután a töltési folyamat befejeződött, és a fúvó leállt, egy végső ciklus eltávolítja a maradék port a garatból az anyaghalomra.

Pulse Jet előnyök

A szűrők folyamatos portalanítása a töltési folyamat során növeli a szűrő élettartamát, minimalizálja az anyaghulladékot és lehetővé teszi, hogy a szűrőrendszer állandó szívás mellet működjön.

Többszakaszos in-line szűrő

A többszakaszos szűrő a garat alján található és további porszabályozásra használatos hosszabb garatok és szállítási távolságok esetében. Hasonlóan működik, mint a kompakt in-line szűrő, azzal a különbséggel, hogy 4 db nagy kapacitású lefúvatóval rendelkezik. Az egység a port felfelé szívja el a külső tömlőn keresztül a kazettás szűrőkbe. A rendszer különálló szűrőként vagy a standard kompakt in-line szűrővel együtt is használható.

Alacsony karbantartási költségek

Az egyedi kivitelezésnek köszönhetően kevesebb olyan alkatrész van, ami elkophat vagy meghibásodhat, ami alacsonyan tartja a karbantartási költségeket.

Alacsony karbantartási költségek

Az egyedi kivitelezésnek köszönhetően kevesebb olyan alkatrész van, ami elkophat vagy meghibásodhat, ami alacsonyan tartja a karbantartási költségeket.

Ingyenes konzultáció