Hús és hal fagyasztás

Az optimális élelmiszer-biztonság az egyik legfontosabb prioritás a húsfeldolgozók számára, és az OctoFrost elkötelezett ennek az igénynek a kiszolgálására. A ragacsos pácolt húskockák, főtt sonkaszeletek vagy kockák, darált marhahús vagy akár kebabhús csak néhány a legnehezebb húskészítmények közül, amelyeket az OctoFrost berendezés kiváló minőségű eredménnyel tud lefagyasztani.

Wolf_VPZ 140_small

Specifikáció

IQF technológia

Az Octofrost által kifejlesztett IQF technológia számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik, amelyek valódi értéket képviselnek a hús- és baromfifeldolgozók számára szerte a világon:

  • Állítható légáramlás a kéreg gyors lefagyasztásához az első fagyasztási zónában, ami hatékony termékleválasztást, csomóképződésmentességet és kiváló száradást jelent.
  • Cserélhető OctoFrost ágylemezek a gyors és egyszerű tisztításhoz a különböző terméksémák között, melyek garantálják az élelmiszerbiztonságot és higiéniát.
  • Összességében könnyen tisztítható kialakítás az optimális élelmiszerbiztonság érdekében.

Ez csak néhány a legfontosabb előnyök közül, amelyeket az OctoFrost ügyfelei élveznek ebből az egyedülálló IQF alagútfagyasztóból. Tudjon meg többet a fenti videóra kattintva.

Természetes megjelenés

Az optimális légáramlás, valamint az OctoFrost™ ágylemezek aszimmetrikus mozgása az OctoFrost™ IQF alagútban, még a legragadósabb húskészítmények esetén is jó elválasztást biztosít, függetlenül attól, hogy azok nyersek, darálva, kockára vágva vagy pácoltak-e. Ez egy természetes és étvágygerjesztő megjelenésű fagyasztott IQF húskészítményt eredményez.

Energiahatékonyság

Az OctoFrost™ ventilátorok fordulatszáma az egyes ventilátorokra felszerelt frekvenciaváltóknak köszönhetően állítható. Ez a különleges funkció lehetővé teszi a teljesen testreszabott légáramlást minden terméktípushoz az egyes fagyasztási zónákban. A ventilátor fordulatszámának csökkentésével a teljes energiamegtakarítás elérheti a 30%-ot is.

Magas hozam

Az egyes fagyasztási zónákban beállított légáramlás és az egyedi fagyasztóforma alacsonyan tartja a termék kiszáradását, még a kriogén technológiához képest is. Az OctoFrost™ Freezer egyedülálló aerodinamikájának köszönhetően a gyors és hatékony fagyasztás más technológiákkal összehasonlítva kevesebb hóképződést eredményez, ami minimális kiszáradást és nagyobb hozamot jelent a processzor számára.

Élelmiszerbiztonság

Az OctoFrost™ alagútfagyasztó szabadon álló kialakítású, nincs kötés, és könnyű hozzáférést biztosít a cserélhető ágylemezek cseréjéhez és tisztításához. Mindezek a tulajdonságok biztosítják a húsfeldolgozók élelmiszerbiztonságát. Az OctoFrost™ cserélhető alaplapok a puzzle rendszer csatlakozással az egyik leginnovatívabb és legfontosabb tulajdonságát jelentik a húsfeldolgozók OctoFrost™ fagyasztóalagútjának, mivel ezek a fagyasztón kívül is tisztíthatók, elkerülve a különböző tételek közötti keresztszennyeződést.

Csirkemell fagyasztás

Csirkemell fagyasztás

Ingyenes konzultáció