RV SZÉRIA

Száraz, friss és fagyasztott élelmiszerek csomagolására

Ishida kombinációs mérleg RV

Specifikáció

 

RV Széria
Legújabb fejlesztésünk a leggyorsabb, legszívósabb, legokosabb és legzöldebb kombinációs mérleg a választékunkban, mely ideális a száraz, friss és fagyasztott élelmiszerek csomagolására.

A világszínvonalú kombinációs mérlegeink legújabb generációja ötvözi a gyors és precíz mérést egy robusztus kialakítással, mely megkönnyíti az alapos tisztítási eljárásokat és ellenáll a fagyasztott termékek keményebb becsapódásainak.
Az RV sorozat vízhatlan gépei megfelelnek a szektor legmagasabb elvárásainak és elnyerték az IP69K szabványt, mely által ideálisan alkalmas friss, hűtött és fagyasztott termékek kezelésére.

Gyorsabb: az RV mérlegek kimagasló sebességet biztosítanak termelés és átállások során egyaránt.
Szívósság: Az RV törzse, alkatrészei és zárai kimagasló ellenállóképességgel bírnak amortizáció és víz behatolása ellen. Az IP69K-as szabvány a legmagasabb por-és vízhatlanságára lett tesztelve, és ebben a tekintetben minden eddigi modellnél ellenállóbb.
Okosabb: a legújabb érintőképernyős technológiát építettük be egy kiváló felhasználói élményért, a számítási szoftver és a távkapcsolódási technológia javítására
Zöldebb: a három különböző energiafelhasználási opcióval az áramfelhasználás akár 20%-al csökkenthető. A legszigorúbb élelmiszeripari anyagszabványoknak megfelel.

Ez a gép kitolja az eddigi csúcsteljesítmények határait – 10 fejes változattól 32 fejes változatig. 

 

Az RV-széria sok előnye közül az egyik a fokozott vibráció-irányítási opció. Ez a technológia gyors sebességre és alacsony célsúlyra lett tervezve, például rágógumik vagy extrudált snack-ek mérésére. Az RV mérleg precíz termékáramlást garantál gyors adagolás mellett, mindeközben kirívóan magas precizitást tart fenn. Tekintse meg videónkat a fokozott vibráció-irányításról, hogy megtudja milyen az RV-széria más kombinációs mérlegekhez képest.

 

 

 

Termék adatlap letöltése:
Ishida kombinációs mérleg – RV széria

Gyors és precíz mérés, robosztus kialakítással

Megkönnyíti az alapos tisztítási eljárásokat és ellenáll a fagyasztott termékek keményebb becsapódásainak.

Precíziós szeletelés maximális sokoldalúsággal

Megkönnyíti az alapos tisztítási eljárásokat és ellenáll a fagyasztott termékek keményebb becsapódásainak.

Ishida kombinációs mérleg - RV széria
Ishida kombinációs mérleg - RV széria

Ingyenes konzultáció