TÖLTŐGARAT POZICIONÁLÓ

Gyors, pontos, egy- vagy kéttengelyes pozicionálók

Specifikáció

 

A Vortex töltéspozicionálók a standard töltőgaratokkal együtt használatosak a rakodóállomásokon a nyitott vagy zárt kamionok és vasúti vagonok feltöltésének elősegítése és felgyorsítása érdekében. Lehetővé teszik a töltőgarat gyors és pontos egy- vagy kéttengelyes pozicionálását, így nem kell a járművekkel arrébb állni, miután beléptek a rakodóállomásra. A töltőgarat pozicionálók acélból készülnek és az egyedi projektspecifikációk szerint tervezhetők és gyárthatók, szinte bármilyen áramlási sebességhez és szállítási távolsághoz.

A töltőgarat pozicionálók két fő részből állnak: a fix támasztóteknőből és a keresztirányban mozgó. A surrantó kiömlő pereme közvetlenül csatlakozik a töltőgarat beömlő nyílásához. A surrantó tömítései könnyen cserélhetők, az elektromos vezetékeket pedig flexibilis kábeltálca védi. Előre bekötött, opcionális kézi távvezérlő segítségével a gépkezelő manuálisan vezérelheti a pozicionálót, ami egyébként távolról, központi helyiségből is irányítható.

 

Termék adatlap letöltése:
Vortex Loading Solutions

1. Fix teknő

A teknő mozdulatlan marad, így a surrantó könnyen a helyére csúszhat.

2. Mozgó surrantó

A surrantó a garathoz csatlakozik és a teknőhöz viszonyított pontos pozicionálást teszi lehetővé.

Egyirányú garatpozicionáló

Az egytengelyes garatpozicionáló segítségével a gépkezelő az X tengely mentén mozgathatja a garatot (előre-hátra) a szállítójármű felett.

Kétirányú garatpozicionáló

Az opció a töltőgarat X (előre-hátra) és Y (jobbra-balra) tengelyek mentén való garatmozgatást teszi lehetővé.

Csuklós kar pozicionálók

Lehetővé teszik a töltőgarat gyors és pontos egy- vagy kéttengelyes pozicionálását, így nem kell a járművekkel arrébb állni, miután beléptek a rakodóállomásra.

Ingyenes konzultáció