VORTEX

Ömlesztett szárazanyag kezelése

VORTEX bemutatása

Vortex a világ vezető szekértője az ömlesztett szárazanyagok kezelése terén

A Vortex ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy a piacon elérhető legjobb megoldásokhoz jutnak hozzá. Odafigyelve az Önök szükségleteire és a szárazanyagok kapcsán szerzett tudásukat kamatoztatva mérnökeik a megfelelő megoldást dolgozzák ki még a legmagasabb követelményeket támasztó alkalmazások esetében is. Ennek eredménye egy olyan termék, ami túlszárnyalja a piacon ma megtalálható tipikus alkatrészeket.

A Vortex tudása az ömlesztett szárazanyagok feldolgozása terén példa nélküli. 1977 óta ipari egységek sokaságának szállítottak innovatív megoldásokat az ömlesztett szárazanyag kezeléséhez. Ha szárazanyagról van szó, a Vortex nagy valószínűséggel már foglalkozott vele.

Előremutató megoldások

A Vortex széles skáláját kínálja a szárazanyag kezelő alkatrészeknek, amely alkalmas a legtöbb szilárd anyag feldolgozásához. Az ömlesztett anyagkezelő rendszer hatékony működésének szempontjából kritikus jelentőséggel bír a megfelelő berendezés kiválasztása. 

Előremutató megoldások

A Vortex széles skáláját kínálja a szárazanyag kezelő alkatrészeknek, amely alkalmas a legtöbb szilárd anyag feldolgozásához. Az ömlesztett anyagkezelő rendszer hatékony működésének szempontjából kritikus jelentőséggel bír a megfelelő berendezés kiválasztása.

Terméklista

QUANTUM KÉSTOLÓZÁR

Ömlesztett szárazanyag kezelésére szánt, gravitációs áramlás, híg áramú vagy vákuumos szállításhoz, max. 15 psig (1 barg) nyomás mellett, mérettől függően.                                                                                                                           

GÖRGŐS KÉSTOLÓZÁR

Legjobb választás, ha a szárazanyagot gravitációs áramlásban vagy alacsony nyomás mellett kell kezelni. Ez a kapu számos konfigurációban elérhető.                                                                                                    

TÖLTŐGARAT

A töltőgaratok nyitott vagy zárt kamionok, tartályhajók, vasúti vagonok és kisebb anyagrakások esetén használhatók. A standard és nagy kapacitású garatok az alkalmazási paraméterek széles skáláját kiszolgálják.

SZŰRŐRENDSZER

A pormentes garatszűrő rendszerek összegyűjtik a garatból kibocsátott porokat és a betöltési folyamat során visszatöltik az anyagáramba, kiküszöbölve az anyagveszteséget.

TÖLTŐGARAT POZICIONÁLÓ

A töltéspozicionálók a standard töltőgaratokkal együtt használatosak a rakodóállomásokon a nyitott vagy zárt kamionok és vasúti vagonok feltöltésének elősegítése és felgyorsítása érdekében.

LEVEGŐS RENDSZEREK

Poros, por vagy pehely állagú anyagok szállítására szolgál, gravitáció segítségével, lejtőn. A rendszer felszerelhető a tároló edényzet belső aljára vagy az üzemen belül egy adott útvonalra.

ÍRISZ SZELEP

A szabadalmaztatott Vortex Iris Valve kimondottan az ömlesztett szárazanyagok gravitációs ürítésére lett tervezve tartályokból, zsákokból, csúszdákból és surrantókból.                                                              

Y ÚTVÁLASZTÓ

Ömlesztett szárazanyag kezelésére lett kifejlesztve vákuum vagy híg áramú szállításhoz pneumatikus rendszerben, max. 15 psig (1 barg) nyomás mellett, mérettől függően.                                                         

TÖMÍTETT ÚTVÁLASZTÓ

Olyan gravitációs áramlásos alkalmazásokhoz fejlesztették ki, ahol az anyagot a forrástól két vagy három célhoz kell eljuttatni. Levehető ajtókkal rendelkezik a belső részek vizsgálata, tisztítása és karbantartása céljából.

FLEXIBILIS CSŐ ÚTVÁLASZTÓ

Az egyedi kivitelezése megszünteti az anyagok keresztszennyeződését a zárt porton lévő pozitív tömítés segítségével. Megszüntették továbbá azokat a zugokat, ahol az anyag megülhet és megszorulhat.                   

GRAVITÁCIÓS V ÚTVÁLASZTÓ

Ömlesztett szárazanyag terelésére lett kifejlesztve gravitációs áramlásban. A kivitelezésnek köszönhetően az anyag áramolhat egyszerre mindkét kiömlő nyíláson át, csak az egyiken, illetve teljesen el is zárható az áramlás.

Ingyenes konzultáció