GANTRY

Nagy munkaterületet tud kezelni megfelelő pontossággal

Skilled_Palettázó robotok_Gantry

Specifikáció

 

A Gantry robot egy vagy több manipulátorból áll, melyek egy horizontális mozgást lehetővé tevő magas vázra vannak ráerősítve.

„Kartéziánus” vagy „lineáris” robotnak is hívják őket, és általában nagy rakodórendszerek, amik „pick & place” (rakodó) feladatokat látnak el.
Ennek a rendszernek az előnye, hogy nagy munkaterületet tud kezelni megfelelő pontossággal.
Ezen felül a Skilled Gantry robotjait könnyű beprogramozni, mert egy egyszerű X-Y-Z koordinációs rendszerrel működnek.

 

Skilled 101 Gantry robot

A robot projektjének eredete egy olyan igény volt, mely során egy gazdaságos megoldást kellett nyújtani egy alacsony kapacitású gyártósorra, miközben megőriztük azt a minőséget és költséghatékonyságot, ami a Skilled védjegye. Egyszerű és moduláris kialakítása révén a telepítés néhány nap alatt végrehajtható. Ennek a kedvező árú terméknek kicsi a helyigénye, és beilleszthető bármely, már meglévő szállítószalag-, vagy csomagolórendszerbe. Igény szerint egy, vagy akár két palettázó állomással szerelhető fel, ezen felül automatikus paletta-, és válaszlapadagoló rendszer, valamint a teli raklapok elszállítására szolgáló szalaggal is kiegészíthető.

A Skilled 101 gantry vezérlő szoftverét a Skilled saját programozói írták. Kezelése, a konfigurációk módosítása könnyű és gyorsan elsajátítható.Ideális egy termék palettázására. (Dedikált palettázás.)

• Kompakt kialakítás
• Jó ár-érték arány
• Gyors telepítés
• Teherbírása a fogófejjel: 40 kg
• Négy tengely, teleszkópos kar
• 600 ciklus per óra

 

Skilled CGR-1000 Gantry robot

A robot úgy lett megtervezve, hogy a legnehezebb termékkezelési feladatokat is el tudja látni. Stabil kialakításának és szabadalmaztatott hajtórendszerének köszönhetően akár 1000 kg-os hasznos teher kezelésére is képes. Ezen felül a robot munkaterülete is kiemelkedő: akár 75 méter hosszú és 15 méter széles is lehet. Ezáltal a Skilled CGR-1000 a legsokoldalúbb palettázórendszer raktárkészletek kezelésére. Továbbá nemcsak nagy súlyú termékek kezelésére alkalmas, hanem kiválóan tud menedzselni többféle terméket többféle palettával egyidejűleg.

A rendszert többféle fogófejjel is fel lehet szerelni egyazon vázon. Ez a lehetőség nagyban növeli a kapacitását.

Egyedi igényekre szabva a Skilled CGR-1000 sokszor bizonyította már képességeit, többek között kartondobozok, csomagok, kerékabroncsok, tálcák, zsákok, orsók, vödrök, stb. kezelésével.

Ideálisan alkalmas több gyártósor, vagy nagy súlyú termékek központosított palettázására.

• Standard teherbírás 450 és 900 kg között
• 3-5 tengely
• 600 ciklus / óra

Nagy rakodórendszerek „pick & place” (rakodó) feladatokra

Stabil kialakításának és szabadalmaztatott hajtórendszerének köszönhetően akár 1000 kg-os hasznos teher kezelésére is képes. Ezen felül a robot munkaterülete is kiemelkedő: akár 75 méter hosszú és 15 méter széles is lehet.

Nagy rakodórendszerek „pick & place” (rakodó) feladatokra

Stabil kialakításának és szabadalmaztatott hajtórendszerének köszönhetően akár 1000 kg-os hasznos teher kezelésére is képes. Ezen felül a robot munkaterülete is kiemelkedő: akár 75 méter hosszú és 15 méter széles is lehet.

Ingyenes konzultáció