Zöldség fagyasztás
IQF fagyasztott zöldségek – például brokkoli, sárgarépa, borsó, kukorica, szójabab, leveles zöldségek, például spenót és fűszernövények, vagy akár egész spárga vagy articsóka – feldolgozásakor az OctoFrost optimális gépeket kínál a legjobb végtermék eléréséhez, miközben biztosítja az energiahatékony feldolgozást és az élelmiszerbiztonságot. , és magas hozam a processzor számára.
Specifikáció
Természetes megjelenés
A blansírozási hőmérséklet teljes ellenőrzése az IF Blancherben fontos a zöldségek természetes színének és ropogós falatának megőrzéséhez. Továbbá az OctoFrost IF Chiller hatékony 5°C alatti hűtésével az OctoFrost Tunnel Freezerben gyors kéregfagyasztás érhető el. Az alacsony adagolási hőmérséklet kulcsfontosságú a jó minőségű IQF zöldséghez.
Energiahatékonyság
Az IF Blancher és Chiller középpontjában álló esőzuhany és keresztáramú rendszerek segítik a leggyorsabb hőátadást, míg a recirkulációs rendszer optimalizálja a vízfogyasztást. Az OctoFrost fagyasztó állítható ventilátorsebessége jelentős energiamegtakarítást jelent.
Magas hozam
A gyors és hatékony blansírozás és hűtés az OctoFrost Freezer egyedülálló aerodinamikájával együtt más technológiákkal összehasonlítva kevesebb hóképződést eredményez, ami minimális kiszáradást és nagyobb hozamot jelent a processzor számára.
Élelmiszerbiztonság
Minden OctoFrost berendezés könnyen tisztítható kialakítással rendelkezik az optimális élelmiszerbiztonság érdekében. A blansírozó és a hűtő minden alkatrésze, amely érintkezik a blansírozó vízzel, tisztítható a CIP (Cleaning-In-Place) segítségével. Az OctoFrost fagyasztó szabadon álló teste, illesztések hiánya és cserélhető alaplapjai még inkább hozzájárulnak az IQF zöldségfeldolgozók élelmiszerbiztonságához.
Kukorica fagyasztás
Kukorica fagyasztás
Ingyenes konzultáció