ISHIDA

Kombinációs és ellenőrző mérlegek

ISHIDA bemutatása

Az Ishida Europe az automatizált megoldások vezető beszállítója, és folyamatosan eleget tesz az élelmiszeripar folyamatosan változó kihívásainak.

Egyedi gépeket tervezünk, gyártunk és értékesítünk, ezen felül integrált és komplett csomagolósorokat biztosítunk friss élelmiszeres és snack sorokra.
Saját szabadalom alatt álló felszerelést és szoftvert használunk, és ezen felül projekt menedzsment szolgáltatást is kínálunk, amivel komplett és bevetésre kész megoldásokat biztosítunk, melyben az Ishidán kívül más berendezések is helyet kaphatnak.
Kínálatunkban talál kombinációs mérlegeket, vágókapus pormérlegeket, ellenőrzőmérlegeket, snack tasakolókat, tálcazárókat, szivárgás vizsgálókat, súly-ár címkézőket, valamint röntgen-, és vizuális ellenőrzőket, és robotkaros kartonozókat.

A csomagolósoraink előnye, hogy minden gépet egy gyártó készít és szállít, és integrálva működnek. Magas szintű nemzetközi tapasztalatunk van különböző húsok feldolgozásában, beleértve a szoftveres szakértelmünket, ami lehetővé teszi számunkra, hogy beépítsük rendszereinket a gyáregységekben már meglévő gépsorokba, automatizált rendszerekbe és programokba.

Kiegészítő berendezéseket is forgalmazunk, így például állványokat, beetetőket, láda-, és tálcaelkülönítőket, szállítószalagokat és töltőgépeket melyek lehetővé teszik, hogy ezek a rendszerek megbízhatóan, fennakadások nélkül működjenek.

Az Ishida projekt menedzsment egyediségét az adja, hogy magasan fejlett élelmiszeripari szakértelmét kombinálja vezető projekttervező módszereivel.

Csomagolósorok friss élelmiszeres és snack sorokra

Az Ishida kínálatában talál kombinációs mérlegeket, vágókapus pormérlegeket, ellenőrzőmérlegeket, snack tasakolókat, tálcazárókat, szivárgás vizsgálókat, súly-ár címkézőket, valamint röntgen-, és vizuális ellenőrzőket, és robotkaros kartonozókat.

Csomagolósorok friss élelmiszeres és snack sorokra

Az Ishida kínálatában talál kombinációs mérlegeket, vágókapus pormérlegeket, ellenőrzőmérlegeket, snack tasakolókat, tálcazárókat, szivárgás vizsgálókat, súly-ár címkézőket, valamint röntgen-, és vizuális ellenőrzőket, és robotkaros kartonozókat.

Terméklista

Kombinációs mérlegek

Ishida kombinációs mérleg RV

RV SZÉRIA

A leggyorsabb, legszívósabb, legokosabb és legzöldebb kombinációs mérleg a választékunkban, mely ideális a száraz, friss és fagyasztott élelmiszerek csomagolására.

Ishida kombinációs mérleg RVE

RVE SZÉRIA

Az Ishida RVE kombinációs mérleg sorozata kiváló pontosságú mérési teljesítményt nyújt kiegyensúlyozott árfekvés mellett – mindezt bizonyított megbízhatósággal.

Ishida kombinációs mérleg SE

SE SZÉRIA

Alapszintű kombinációs mérlegek, melyeket általában száraz élelmiszerek (tészta, snack, keksz, stb.) mérésére használnak.

Ellenőrző mérlegek

Ishida ellenőrző mérleg_Performance Line

PERFORMANCE-LINE

Egy szabadalmaztatott, nagy sebességű Ishida mérőcella táplálja a GN generációs processzort, hogy lenyűgözően precíz mérési pontosságot szolgáltasson akár 90m/perces szalagsebesség mellett.

Ishida ellenőrző mérleg_Excellence Line

EXCELLENCE-LINE

Az ellenőrzőmérlegek ezen fejlett szériája kimagasló pontosságot és nagy áteresztőképességet kínál, magas megbízhatósággal, még a legnehezebb körülmények között is.

Ishida ellenőrző mérleg_Carton Line

CARTON-LINE

A Carton-Line modelljei biztosítják, hogy az ellenőrzési folyamat simán menjen, 150 g-os súlytól akár 60.000 g-ig, így a személyzetnek alig kell nagy súlyokat emelnie.

Ishida ellenőrző mérleg_Advance Line

ADVANCE-LINE

120 méter / perces szalagsebességnél az Ishida precíziós kényszerített kiegyensúlyozású érzékelője meghökkentő pontosságot nyújt, 0,1 grammos hibahatárral.

Röntgenes ellenőrző rendszerek

Ishida röntgenes ellenőrző_IX EN

IX-EN SZÉRIA

A IX-GN röntgen mesze túlmutat a fémdetektáláson; lehetővé teszi idegen testek széles skálájának érzékelését az egészen apró elszennyeződésekig.

Ishida röntgenes ellenőrző_IX GN

IX-GN SZÉRIA

Ez a prémium rendszer egyedi GA-kat (‘Genetic Algorithms’) generál, melyek lehetővé teszik, hogy gyártósorán minden terméktípusra egyedi érzékelési szinteket állítson be.

Ishida röntgenes ellenőrző_IX G2

IX-G2 SZÉRIA

Ez a rendszer könnyen különbséget tesz a termék és a szennyeződés között, még a legbonyolultabb esetekben is. Kettős energiaellátású, amely kimagasló teljesítményt biztosít akkor is, ha a termék vizsgálata komplikált. 

Szivárgás ellenőrző rendszerek

Ishida szivárgás ellenőrző_Air scan

AIRSCAN

Ez a technológia a következő termékek vizsgálatára a legalkalmasabb: friss húsok, pácolt húsok, tenger gyümölcsei, tészták, sajtok, saláták és készételek. Infravörös rezgések által észleli a kiáramló CO2-t kevesebb mint 20 ezredmásodperc alatt, így javítja a hatékonyságot.

Ishida szivárgás ellenőrző_seal tester for bags

TASAKZÁR VIZSGÁLÓ

A pontos szivárgásmérés, kímélő tasakkezelés és felhasználóbarát kezelés kiváló minőségbiztosítást eredményez, akár nagy sebességű gyártósorokon is, akár 150 tasak per perces sebességig.

Ishida szivárgás ellenőrző_seal tester for trays

TÁLCAZÁR VIZSGÁLÓ

Tálcáknál a szivárgás miatt van a legtöbb szennyeződés és termékvisszahívás.
Az Ishida tálcazár vizsgálói páratlan mértékű megbízhatóságot kínálnak a legkülönfélébb típusú, anyagú és méretű tálcák vizsgálatakor.

Snack tasakolók

Ishida snack tasakoló_Inspira

INSPIRA TASAKOLÓ

Újgenerációs tasakoló széria, mely sebességben és termelékenységben új szintet képvisel. A leggyorsabb csomagolási sebesség: 250 tasak / perc a folyamatos, és 120 tasak / perc a szakaszos modelleknél.

Ishida snack tasakoló_Atlas

ATLAS TASAKOLÓ

Az Ishida Atlas tasakolói letisztult tasakzárakat biztosítanak a tasakvégeken és a tasak hátoldalán egyaránt, különféle fóliákból a legkülönfélébb snack-eknek. Csomagolási sebesség, akár 180 tasak / perc.

Ishida snack tasakoló_Astro

ASTRO TASAKOLÓ

Az Ishida Astro tasakolója az ideális megoldás olyan snack gyártóknak, akiknek szükségük van párnatasakokra és alternatív tasakformákra, mint a beszúrt és talpas tasakok. Megbízható tasakolás akár 85 tasak / perces sebességig.

Ingyenes konzultáció